Lions Night 2016 voor “Het Vergeten Kind”

Met de Lions Club Nootdorp-Pijnacker organiseren wij de 19e Lions Night op vrijdag 28 oktober 2016.
Een gezellige avond met muziek, een diner (met een Duits thema) en een kort optreden van Jamai.

Stichting Het vergeten Kind

Het goede doel dat wij deze keer met uw bijdragen willen steunen is Stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting doet belangrijk werk voor kinderen in een achterstandssituatie, 90% van de opbrengst van de Lions Night 2016 wordt door Stichting Het Vergeten Kind in onze regio besteed. De resterende 10% wordt door Lions Club Nootdorp-Pijnacker besteed aan andere, lokale projecten. De keuze voor Het Vergeten Kind als doel voor de Lions Night sluit naadloos aan bij het nationale cadeau van Lions Nederland aan deze stichting: namelijk het realiseren en aanbieden van ‘Tovertuinen’ voor kinderen. Lions Nederland biedt dit cadeau aan vanwege het 100-jarig bestaan van Lions Club International.

Uw couvert is goud waard!

Lions Night 2016 wordt een onvergetelijke, sfeervolle avond. U kunt er ook bij zijn met uw vrienden en/of relaties door een ‘tafel te kopen’. Net zoals vorig jaar hebben wij een beperkt aantal plaatsen, met andere woorden: reserveer tijdig want vol is vol!

Waar: Hotel Den Haag | Gildeweg 1 | 2632 BD Nootdorp

Wanneer: Vrijdag 28 oktober 2016

Ontvangst: 18.30 uur

Aanvang diner: 19.30 uur

Kosten: €200 sponsorbijdrage per tafel (8p) + €50 per couvert

of: €75 voor additionele of losse couverts

Naast de verkoop van tafels zijn er ook sponsors nodig om de fondsen bij elkaar te krijgen. De taskforce Lions Night daarom graag ook een beroep op uw bedrijf/ organisatie om dit Lions initiatief financieel te ondersteunen. Elke bijdrage is meer dan welkom!

Voor nadere informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met Robert Sengers (06 20 418 051 | robert@kernwaardegroen.nl).

Twitter mee met #lionsnight !

 

het-vergeten-kind-foto-1

Lions Night 2016 voor Stichting Het vergeten Kind Click to Tweet

Lions Club Nootdorp-Pijnacker: beweeg mee voor een ander.

Feestelijk
De Lions Night een feestelijke en passievolle dinerparty in een sfeervolle ruimte. Op deze avond kunt u genieten van een voortreffelijk Duits 3-gangen menu.

Lokaal goed doel
De opbrengst van de Lions Night wordt door Stichting Het Vergeten Kind besteed – in onze regio – aan de Stichting Siriz in Delft.

Het Vergeten Kind
Als Lions Club Nootdorp-Pijnacker komen wij graag in beweging voor de samenleving. We helpen anderen vooruit door fondsen te werven en goede doelen te financieren. Of door fysiek de handen uit de mouwen te steken. Daarom ondersteunen wij graag mensen en organisaties met goede ideeën; vooral wanneer die bijdragen aan het oplossen van achterstandssituaties in onze eigen regio.

De opbrengst van de Lions Night 2016 is bestemd voor ‘Het Vergeten Kind’. In Nederland slapen ruim 33.000 kinderen niet in hun eigen bed!

Je ziet ze niet en je hoort ze niet. Het zijn vergeten kinderen… Ze wonen in sobere opvanglocaties door heel Nederland. Minimale onderkomens waar nauwelijks speelvoorzieningen zijn. Soms zelfs op geheime locaties. Om hun veiligheid te garanderen. Misschien wel bij jou om de hoek. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn. Echt kind zijn, kunnen ze niet. Maar ze hebben geen keus. Deze kinderen mogen we niet vergeten! Het is de verantwoordelijkheid van ons allemaal om ervoor te zorgen dat deze kinderen een toekomst hebben.

Samen met u zetten wij ons ervoor in dat vergeten kinderen niet langer worden vergeten. Dat ze weer echt kind kunnen zijn op plekken waar ze zich thuis kunnen voelen. Plekken waar ze kunnen spelen, bewegen en hun trauma’s in alle rust kunnen verwerken. Onder professionele begeleiding en met de beste nazorg als ze eenmaal de opvang verlaten. Samen krijgen wij het voor elkaar dat vergeten kinderen een toekomst krijgen om naar uit te kijken. Een toekomst met een stralende lach. Want ieder kind verdient dat toch?

90% van de opbrengst van de Lions Night 2016
De Lions Club Nootdorp-Pijnacker zal in principe 10% van het behaalde resultaat en/of het geld dat meer is dan het beoogde resultaat aanwenden voor andere lokaal gebonden aangedragen goede doelen.

Ook doneren?

(ANBI)Stichting Community Service Lions Club Nootdorp-Pijnacker
Bankrekeningnummer: NL46RABO0157678741

Lions Club Nootdorp-Pijnacker, K.v.K: 40398492, RSIN/Fiscaal nummer: 823077044.

Recent Posts

Leave a Comment