Doe mee met onze Lions Night 2017 voor “Het Zeldzame Ziekten Fonds”

Met de Lions Club Nootdorp-Pijnacker organiseren wij de 20e Lions Night op vrijdag 27 oktober 2017.
Een gezellige avond met muziek, een artiest en een diner met een Spaans thema.

Het Zeldzame Ziekten Fonds
Ongeveer één miljoen Nederlanders – meer dan 6 procent van onze bevolking – heeft te maken met een zeldzame aandoening. Tegen dit angstwekkende feit strijdt het Zeldzame Ziekten Fonds al sinds 2005. Vooral kinderen hebben helaas te maken met een zeldzame aandoening. Per jaar komen ruim 14.000 van hen te overlijden. Het Zeldzame Ziekten Fonds zamelt geld in voor wetenschappelijk onderzoek om daarmee bekendheid te geven aan zeldzame ziekten. Ook organiseert het ZZF lotgenotencontactdagen, waarbij ze alles doen om een glimlach op het gezicht van zieke kinderen te toveren!

Uw couvert is goud waard
Lions Night 2017 wordt een onvergetelijke, sfeervolle avond. U kunt er ook bij zijn met uw vrienden en/of relaties door een ‘tafel te kopen’. Net zoals vorig jaar hebben wij een beperkt aantal plaatsen, met andere woorden: reserveer tijdig want vol is vol!

Waar:     Hotel Van der Valk Den Haag
Gildeweg 1
2632 BD Nootdorp

Wanneer: Vrijdag 27 oktober 2017
Ontvangst: 18.30 uur
Aanvang diner: 19.30 uur

Kosten: € 600,- (voor 8 personen a € 50,- + € 200,- sponsorbijdrage per tafel)
of: € 75 voor additionele of losse couverts

Naast de verkoop van tafels zijn er ook sponsors nodig om de fondsen bij elkaar te krijgen. De taskforce Lions Night daarom graag ook een beroep op uw bedrijf/ organisatie om dit Lions initiatief financieel te ondersteunen. Elke bijdrage is meer dan welkom!

Impressie Lions Night van vorig jaar :

Lions Night Nootdorp

Feestelijk
De Lions Night een feestelijke en passievolle dinerparty in een sfeervolle ruimte. Op deze avond kunt u genieten van een voortreffelijk Spaans 3-gangen menu.

Lokaal goed doel
De opbrengst van de Lions Night gaat naar voor 90% naar Het Zeldzame Ziekten Fonds en wordt o.a. besteed in onze regio.
De Lions Club Nootdorp-Pijnacker zal in principe 10% van het behaalde resultaat en/of het geld dat meer is dan het beoogde resultaat aanwenden voor andere lokaal gebonden aangedragen goede doelen.

Voor nadere informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met Robert Sengers

Voor het reserveren van een tafel of losse couverts kan u zich aanmelden op het volgende mailadres : lionsnight@lions-nootdorp-pijnacker.nl

Lions Club Nootdorp-Pijnacker
Als Lions Club Nootdorp-Pijnacker komen wij graag in beweging voor de samenleving. We helpen anderen vooruit door fondsen te werven en goede doelen te financieren. Of door fysiek de handen uit de mouwen te steken. Daarom ondersteunen wij graag mensen en organisaties met goede ideeën; vooral wanneer die bijdragen aan het oplossen van achterstandssituaties in onze eigen regio.

Lions Club Nootdorp-Pijnacker: beweeg mee voor een ander.

Ook doneren?
(ANBI)Stichting Community Service Lions Club Nootdorp-Pijnacker
Bankrekeningnummer: NL46RABO0157678741

Lions Club Nootdorp-Pijnacker, K.v.K: 40398492, RSIN/Fiscaal nummer: 823077044.

Recent Posts

Leave a Comment