Vacature: Stageplek Kernwaarde Groen

 In Nieuws

Stageplek Kernwaarde Groen

Ben jij op zoek naar een stageplek waar je veel verantwoordelijkheden krijgt en tegelijkertijd mag meekijken bij het managen van renovatie, transformatie en (advies) duurzaamheidsprojecten? Dan bieden wij jou de perfecte stageplek aan!

Wie zijn wij?

Met Kernwaarde Groen richten we ons op het realiseren van duurzame en gezonde woon- en werkomgevingen. Dit kan betrekking hebben op het beleid van de organisatie, de huisvesting en het vastgoed. Wij realiseren gezonde en duurzame gebouwen en doen dit met behulp van BREEAM-NL, De Nieuwe Norm en de WELL Building Standard.

Onze kracht ligt met name in diepgaande kennis over Paris Proof, De Nieuwe Norm en Aardgasvrij Renoveren. De diensten die wij leveren kunnen zowel bij strategie, als renovaties, transformaties en herbestemming worden ingezet.

Onze passie ligt in het gericht en onderbouwd advies geven hoe gezondheid, energie en productiviteit in het gebouw kunnen worden verbeterd.

Wie ben jij?

  • Je bent student aan een opleiding op HBO of WO niveau en volgt een vastgoedopleiding zoals bijvoorbeeld de Master Real Estate Studies, Bachelor Vastgoed en Makelaardij, Urban Systems and Real Estae of een gelijksoortige studie.
  • Je hebt een groene visie op vastgoed: een passie voor duurzame en gezonde gebouwen.
  • Je bent creatief en durft out of the box te denken. Creativiteit is de motor van vernieuwing, verandering en innovatie.
  • Daarnaast ben je ondernemend, kun je zelfstandig te werk gaan en heb je vooral heel veel zin om te leren en te ontdekken binnen deze sector.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Begeleiding vanuit ons team
  • Alle ruimte voor eigen ideeën en ontwikkelingen
  • Een stagevergoeding
  • Toegang tot kennis over Paris Proof, Aardgasvrij renoveren en Duurzaam Vastgoed

Let’s meet!

Ben jij enthousiast en denk je ons te kunnen versterken? Solliciteer dan nu!

Stuur je CV naar robert@kernwaardegroen.nl. Als we een match hebben, nodigen wij je met veel plezier uit bij ons op kantoor voor een heerlijke kop Tropa koffie. Voor vragen kun je ook bellen naar +31 (0)70 201 201 en vragen naar Robert Sengers. Natuurlijk vind je ook meer informatie op onze website.

 

 

 

 

 

 

Recent Posts
Leidseplein