Bouwmanagement

Bouw- en Project- management. Met name op het gebied van Kantoren, Woningen, Winkels en Monumenten.

Bouwmanagement en Projectmanagement vanaf de initiatieffase, het ontwerp tot en met de oplevering, in herontwikkeling, renovatieprojecten, transformatie van gebouwen en huisvestingsprojecten.

Wat we doen: het organiseren en coördineren van alle bouw-activiteiten van het project, met budget bewaking, op tijd gereed en met de hoogste kwaliteit voor een tevreden opdrachtgever.

monument_aardgasvrij

Aardgasvrij (her)ontwikkelen

We staan voor een grote opgave. Bij de energietransitie is duidelijk dat we geen fossiele brandstoffen meer gaan gebruiken om onze woningen en gebouwen te verwarmen, dus ook geen aardgas. Dat betekent nogal wat voor u als Eigenaar of Gebruiker van onroerend goed.

BREEAM-NL Nieuwbouw & In-Use

Met de BREEAM-NL kunnen we de duurzaamheidprestatie van een bestaand gebouw of nieuwbouw beoordelen. Met als voordeel; reductie van operationele kosten, aantoonbare meer waarde, mogelijkheid op investeringsaftrek (MIA/VAMIL), verminderen risico’s (en lagere risico-opslag bij leningen) en goed voor communicatie en imago.

nieuwbouw aardgasvrij
infity_parisproof

Paris Proof

Om de klimaatdoelstellingen van Parijs te halen, zullen we de CO2-uitstoot van gebouwen drastisch moeten verminderen. Dat betekent dat veel meer gebouwen in Nederland snel moeten worden gerenoveerd en verduurzaamd. Een kantoor dat jaarlijks niet meer dan 70 kWh/m2 verbruikt, mag zich in de ogen van de DGBC en het Deltaplan Duurzame Renovatie voorlopig een Paris Proof kantoorgebouw noemen. Gaan wij uw gebouw Paris Proof maken?