Dit is Kernwaarde Groen

Wie zijn wij?
Met Kernwaarde Groen willen we graag mooie, duurzame en vooral gezonde gebouwen realiseren. Met als doel blije gebruikers in duurzame en vooral leuke gebouwen. Kernwaarde groen staat voor: menselijke relaties, samen delen, elkaar aanmoedigen, groei en ontwikkeling en zeker ook beter voor het milieu.
Met Kernwaarde Groen richten we ons op het (her-)ontwikkelen van duurzame en gezonde woon- en werkomgevingen. Duurzaamheid en gezondheid zijn altijd een rode draad in onze (her-) ontwikkelingen.

Duurzaam, een breed begrip 
Duurzaam is voor velen een ander woord voor groen. Het betekent meestal dat er dure projecten worden opgestart met een relatief laag rendement. Duurzaamheid betekent bij ons dat we optimaal willen omgaan met het gebouw, de mensen die er in werken, de eigenaar en de omgeving. Met andere woorden: hoe zorgen we ervoor dat we een gebouw zo lang mogelijk, zo goed mogelijk gebruiken.

SAMENWERKEN

Samenwerken met elkaar; klant en bouwpartners.

PASSIE

Wij hebben passie voor ons vak en plezier in ons werk.

DUURZAAM

Duurzaam denken is goed. Duurzaam doen is beter.

CREATIVITEIT

Creativiteit is de motor van vernieuwing verandering en innovatie.

DUIDELIJK

Wij houden het graag simpel, effectief en duidelijk.

We werken volgens een visie

In de hedendaagse maatschappij speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. Klimaatverandering heeft steeds meer effect op ons dagelijks leven. We zien de temperaturen stijgen waardoor de aarde langzaam opwarmt. De zomers worden natter en de regenbuien steeds heviger. Daarnaast is ook steeds vaker de schaarste van grondstoffen onderwerp in het nieuws.

Ons doel; blije gebruikers in duurzame en vooral gezonde gebouwen!

Niet de rokende fabriekschoorstenen en uitlaatpijpen, maar de 8 miljoen gebouwen in Nederland zijn de grootste vervuilers van ons land. Met een duurzame en pragmatische visie zijn gebouwen gezonder, aantrekkelijker, inspirerender, energiezuiniger en winstgevender te maken. Een duidelijk en fris perspectief op een gebouw. Een groene visie op vastgoed !

Even voorstellen

Robert

Robert Sengers

Bouwmanager en Herontwikkelaar

BREEAM-NL In-Use Expert

Geschiedenis

Logisch dat je dan eerst wilt weten met wie je in zee gaat.

In 2014 zagen we een verandering in de dienstverlening in onze branche, waren we er van overtuigd dat het beter kon en dat het beter is om samen kennis te delen, de wereld veranderde nog sneller om ons heen, overal en altijd kunnen we werken en zijn we makkelijk 100% in the cloud. Duurzaamheid is geen loze kreet en veel meer dan energie bezuinigen. Nee, duurzaamheid is voor ons een levenswijze die veel verder gaat.

We wilden een bedrijf bouwen waar we zelf ook mee in zee zouden gaan. Dus moest het anders. Onze focus kwam te liggen op het verduurzamen van vastgoed. En wat we echt heel leuk vinden is het transformeren van gebouwen naar gezonde gebouwen met blije gebruikers.

En dit allemaal in heldere en duidelijke taal, zeg maar Jip en Janneke taal. En vooral ook fijn samenwerken met onze klanten, gebruikers en bouwpartners.

En daarom hebben we in 2014 gekozen voor een nieuwe bedrijfsnaam en logo welke passen bij onze focus op het echt verduurzamen van vastgoed en duurzaam beheren. Hebben we ambitieuze doelen gesteld. Ook voor onze interne organisatie waarbij iedereen zijn steentje zal bijdragen aan een betere samenleving.

Dus daarom heten we sinds juni 2014 Kernwaarde Groen. Dus ja zo is het gekomen.